Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ


Από σχόλιο του ανώνυμου blogger (24/10/11 18:47)

Σύμβουλοι του δημάρχου κατηγορούν ανοικτά πρώην υποψήφιους του συνδυασμού Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας -ακόμη και ο δήμαρχος κρυφοκατηγορεί - ότι οι σύμβουλοι αυτοί αποχωρούν από το συνδυασμό, γιατί ήθελαν να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον.

Ήθελαν να γίνουν αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι και μισθωτοί, έτσι προπαγανδίζουν όλοι οι κωλοτούμπες εκλεγμένοι σύμβουλοι, συν τον δήμαρχο ο οποίος ουδέποτε έκανε μια ανακοίνωση ευχαριστίας σε αυτούς τους ανθρώπους για την προσφορά τους.

Οι σύμβουλοι που σήμερα αναφωνούν αυτά είναι εκείνοι που δήλωναν πριν τις εκλογές, ότι ουδέποτε θα ψηφίσουν πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, αν ο Μαρούδης πατήσει στη δημαρχία. Οι σύμβουλοι που έλεγαν, ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν με την Τίνα, οι σύμβουλοι που έλεγαν που το ξέθαψαν τον αποτυχημένο Αστράκο, οι σύμβουλοι που έλεγαν και τι δεν έλεγαν ένας Θεός ξέρει. (αναλυτικότατα σε επόμενη γραφή ποιοί, πότε και για ποιούς).

Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν με το Σοφρά ανοικτά, με τον Αγαπίου, με τον Παυλάκη, με τον Περδικούρη με, με, με και με όλο το σύστημα του Σοφρά. Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν για αξίες με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον τόπο και τον πολίτη. Κατηγορούν αυτούς που αθώα, χωρίς κομπίνες, κρυφοσυνεταιρισμούς, απάτες και τα συναφή για την υφαρπαγή της ψήφου, πάλεψαν για κάτι πρωτοποριακό, καινοτόμο και ηθικό που τελικά τους ξεγέλασε.

Τελικά εύκολα διαπιστώνει κανείς ποιοί είναι σήμερα οι εκλεγμένοι, πόση εμπιστοσύνη τους έχεις και πόσο κωλοτούμπες είναι. Κατέστρεψαν την Πρωτοβουλία Πολιτών και την διέλυσαν, όλοι αυτοί που χρησιμοποίησαν ως εφαλτήριο εκείνους που τους έβαλαν μπροστά στην κοινωνία να κερδίσουν την δημαρχία και μόνο αυτήν. Ο χρόνος γρήγορα περνά και ως μεγάλος δικαστής θα δικάσει τους δίκαιους από τους αδίκους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μου αρέσει πολύ το σχόλειο του φίλου του ζητώ συγνώμη που το αντιγράφω.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΝΕ ΓΑ.Α, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΑΒΟΥΛΩΤΗ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΥ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜ..ΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ.
ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ ΓΑ..ΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ.