Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ







Ας ξεκινήσουμε από την Σαλαμίνα ! 

Μαζεύονται όλοι στο Σύνταγμα , φωνάζουν , μπαίνουν στην μέση οι κουκουλοφόροι προβοκάτορες , δίνουν αφορμή στα ΜΑΤ να χτυπήσουν και όλα τελειώνουν ανώδυνα ( για το  βρόμικο καθεστώς ) .
Αν είμαστε αποφασισμένοι να επαναστατήσουμε δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε για να πάμε στην πλατεία Συντάγματος .

Υπάρχουν δύο πολύ πιο φθηνές δράσεις που μπορούν να γίνουν χωρίς να φύγουμε απο την πόλη μας :

Α) Γουχάϊσμα των εκπροσώπων της κυβέρνησης στις....

 εθνικές γιορτές ( στις μικρές πόλεις ) . Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου . Είτε τολμήσει να έρθει στις εκδηλώσεις πολιτικός ανήρ ( λέμε τώρα ! ) είτε όχι , εμείς οφείλουμε μετά την κατάθεση στεφάνων να έχουμε επιτροπή γιουχαϊσματος με μεγάφωνα και τύμπανα . Να γίνει ντόρος . Να ακουστεί παντού . Αν στείλουν τον γενικό γραμματέα κάποιου υπουργείου αυτός δεν μας φταίει ( και δεν θα γιουχάρουμε ειδικά αυτόν αλλά την κυβέρνηση ) αλλά θα μεταφέρει στον υπουργό του το γενικό κλίμα .


Β) Συγκεντρώσεις έξω απο τα σπίτια βουλευτών , πρώην νομαρχών , πρώην και νύν δημάρχων ( και οποιοδήποτε άλλο κομματόσκυλο ) .
Το έκανε ο Δημήτρης Κολλάτος στην Αθήνα . Πιστεύω οτι ήταν η πιο εύστοχη δράση . Φυσικά δεν προβλήθηκε απο τα βοθροκάναλα .
Εκατό άτομα να μαζευτούν (σε κάθε πόλη ) και πάνε με ντουντούκες και νταούλια έξω απο τα σπίτια των κομματόσκυλων , την ίδια ημέρα και ώρα σε όλη την Ελλάδα , έχουν σπείρει τον τρόμο στο καθεστώς .
Με 5200 άτομα πανελληνίως τους έχουμε γονατίσει .
Στην μικρή πόλη δεν μπορούν να εμφανισθούν οι κουκουλοφόροι προβοκάτορες . Δεν είναι δυνατόν να έχουν τα ΜΑΤ έξω απο τα σπίτια κάθε κομματόσκυλου .
Και άν ακόμη προστατέψουν το σπίτι του ενός , εμείς θα πάμε στο άλλο !

Δεν είναι δυνατόν να τρώει ξύλο ο Καστανίδης στην μεγάλη πόλη και να βλέπω το διαπλεκόμενο κομματόσκυλο στην πόλη μου να κυκλοφορεί στις καφετέριες άνετο ! Ούτε μια γιούχα , ούτε ένα μπουκάλι ; Τόσο κορόϊδα είμαστε πλέον ;
Εβδομήντα χιλιάδες κόσμος φοβόμαστε έναν αχρείο ; Κυκλοφορεί ο ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ του καθεστώτος και δεν έχουμε ΤΗΝ ΟΡΓΗ ούτε να τον κράξουμε ; Πρέπει δηλαδή να πάμε στην Αθήνα , να αισθανθούμε οτι είμαστε πολλοί , και τότε να φωνάξουμε ;
Αν δεν γίνουν αυτές οι δράσεις στις μικρές πόλεις , μην περιμένετε σωτηρία . Σημαίνει οτι δεν είμαστε πολλοί . Σημαίνει οτι διστάζουμε . Σημαίνει οτι δεν είμαστε πολύ οργισμένοι .
Εάν γίνουν αυτές οι δράσεις , δεν θα χρειαστεί να πάμε στο Σύνταγμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: